keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Mökkitunnelmaa

Vanha ystäväni Mr. Tenniskyynärpää on saapunut visiitille joten eipä taida uusia härpäkkeitä syntyä vähään aikaan. Harmi, kaikki messuilta hamstratut ihanuudet odottavat pöydän kulmalla ja ideaa olis vaikka mihin.. Blääh.
Käytiin lauman kanssa pikainen yhden yön visiitti mökillä, saatiin nauttia lämpimästä päivästä ja auringonpaisteesta. Koirat olivat onnesta mykkyrässä, Nemo tutki ja merkkaili tomerasti koko tontin ja asettui sitten päivystyspaikalleen, josta voi hallinnoida koko pihaa. Pongo kirmaili (kuten tapansa on) pitkin pihaa kuin päätön pelikaani ja vaati koko ajan jonkun heittävän palloleluaan.
Jostain syystä minulla on aina ensimmäsellä mökkireissulla kova tarve ottaa valokuvia, lieneekö virittäytymistä rakkaaseen paikkaan..

Aamulla mökille tultaessa ei vielä kukkia ollut, iltapäivällä näitä oli pihalla kymmeniä!

Tämä on taidekuva.
 Lapsuuden mehulasi.

Nemo päivystää pihan tilannetta.

Pitsiverhoa ja nostalgiaa.

Tämä radio toimii. Ja on kaunis.

Pongo ja lelu.

Ja eikun kättä parantelemaan!

2 kommenttia:

Kaisa Reetta kirjoitti...

Kauniita kuvia ja tunnelmia!

Toivotan mukavaa pääsiäisaikaa :)

kaisu marjatta kirjoitti...

kivoja kuvia "KAIMALLA" Ihan vain nimen alkuperästä sen verran, että nimi Kaisu, on alkuperältään Kreikkalaisesta nimestä Aikatherine. Joka on tarkoittanut jokseenkin suomeksi, Alati puhdas.
Minä en askartele koruja kuin mitä vanhoja korjailen. Eilen innostuin lisäämään makkarin lampuun kristalleja, on kiva herätä aamulla ja nähdä auringon välke kivissä.

tein kyllä vanhoista helmistäkin uudet, yhdistin valkeaa mustaa ja kristallia. mutta kuviksi.. ei sentään, ne on vain itselleni . kirjoittaminen on pääharrastus. mutta tärkeä pointti on seurata ja katsoa kuvia, joskus jotkut niistä on synnyttänyt juuri sen runon, joka olisi jäänyt syntymättä::vai olisiko?
kuvahan on jo tuhat runoa ja aika monta tarinaa. hyviä pyhiä.